foto

Bert-Åke Varg

  • nar. 27.4.1932 (87 let)
    Hörnefors, Västerbottens län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pozdravy ze severu
2004 Kärlekens språk
1989 Padělané cenné papíry (TV film)
1987 Paganini från Saltängen (TV film)
Spökligan
1980 Sverige åt svenskarna
1976 Agaton Sax och Byköpings gästabud
1974 Zlodějské strašidlo
1973 Bröllopet
Stenansiktet
1972 Case, The (TV film)
Firmafesten
1971 Exponerad
1970 Som hon bäddar får han ligga
1969 Biprodukten (TV film)
Eva - den utstötta
1967 Lorden från gränden (TV film)
1966 Doktor Knock (TV film)
Träfracken
1965 Herr Dardanell och hans upptåg på landet (TV film)

TV seriály

2018 Andra Åket (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 1628 (TV seriál)
1986 Hövdingen (TV seriál)
1985 Lösa förbindelser (TV seriál)
1984 Träpatronerna (TV seriál)
1983 Profitörerna (TV seriál)
Spanarna (TV seriál)
1974 Från A till Ö (TV seriál)
1972 Barnen i höjden (TV seriál)
Bröderna Malm (TV seriál)
1968 Klart spår till Tomteboda (TV seriál)

Dokumentární

2002 Tack och hej, rederiet (TV film)
1970 Mera ur kärlekens språk

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky