foto

Wojciech Machnicki

  • nar. 1953

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 25 lat niewinności. Sprawa Tomka Komendy
Banksterzy
2018 Prymas Hlond (TV film)
2017 Botoks
2014 Służby specjalne
2000 Enduro Bojz
1993 Čas pro čarodějnice

TV seriály

2020 Król (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Ludzie i bogowie (TV seriál)
Fatum (E10)
2019 Bažina (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2018 Botoks (TV seriál)
Odwet (E03)
Zbrodnia (E02)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Daleko, blisko (S02E01)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
2012 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wróżby (S07E11)
Pożyczka (S07E05)
Ranczo (TV seriál)
Narracja negacji (S06E03)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Sekrety klasztoru (S02E15)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Szantaż (S01E10)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2007 Ekipa (TV seriál)
Remanent (E14)
Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Mamuśki (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Niania (TV seriál)
Gdzie jest Frania? (S05E03)
Kryminalni (TV seriál)
Do rąk własnych (S06E09)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Nadzieja (S09E22)
2006 Ale się kręci! (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Przyszłość Krzysia (S08E11)
Pochopna diagnoza (S08E08)
2005 Oficer (TV seriál)
Zakup kontrolowany (E04)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Chorobliwy strach (S07E04)
2004 Dziupla Cezara (TV seriál)
Fałszywy banknot (E06)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Edukacja (S02E12)
Daleko od noszy (TV seriál)
Niezdrowy śmiech (S01E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky