foto

Anna Korzeniecka

  • nar. 10.8.1938 (81 let)
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My Name Is Sara
1995 Ptaszka

TV seriály

2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Komisarz Alex (TV seriál)
Tajemnica lekarska (S08E05)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S05E11)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S05E02)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Zrabowane szczęście (S04E08)
Lekarze (TV seriál)
Więzy krwi (S02E03)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 8 (S04E08)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Pierwsza nagroda (S01E08)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 7 (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky