foto

Deena-Marie Consiglio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Out of These Rooms
1996 Grand Avenue (TV film)
1991 K-9 (TV film)
1990 Kam s její mrtvolou
1988 Who Gets the Friends? (TV film)
1984 Neopouštěj mě! (TV film)

TV seriály

1999 The Amanda Show (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1986 Judge, The (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Kids Incorporated (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky