foto

Christie Lynn Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vikes
2016 Mother, May I Sleep with Danger? (TV film)
Rated
2015 All Hallows' Eve 2
Paging Dr. Freed (TV film)
2013 Údajný vrah
2012 Ticket Out
2011 Boy's Life, A
2010 Backyard Wedding (TV film)
Podivní
The Cursed
2009 The Seduction of Dr. Fugazzi
2008 The Life and Death Experiences of Young Beth Byrd (studentský film)
2007 Women on Top
2005 McBride: Vylaďte si vraždu (TV film)
Yesterday's Dreams
2004 Inside Irvin
2003 Bohové a generálové
Jak to dělaj kluci
1998 USMA West Point (TV film)
1997 Rodinná tajemství (TV film)

TV seriály

2020 Doktoři (TV seriál)
Best Laid Plans (S03E12)
2019 Chicago Med (TV seriál)
Old Flames, New Sparks (S04E16)
2018 A Girl Named Jo (TV seriál)
2017 Chirurgové (TV seriál)
Zpátky tam, kam patříš (S13E14)
2015 Počtyřech (TV seriál)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Boys of Sudworth Place (S10E08)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Bezpečný úkryt (S09E12)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
The Life Inside (S02E02)
Tráva (TV seriál)
Tráva MILF (S07E11)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Ten třetí (S02E14)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Where We Lie (E06)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Eleventh Hour (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zachraň mě (S04E14)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v cele (S02E12)
Pohotovost (TV seriál)
Umřít je hračka (S13E15)
2006 Dexter (TV seriál)
Volání krve (S01E12)
Po právu (TV seriál)
Another Country (E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Blondýna ve hře (S02E04)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se setkává s otcem (S05E09)
2005 E-Ring (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Smíření (S02E01)
2003 Eve (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stín minulosti (S03E23)
2002 Beze stopy (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Nebezpečná hra (S08E04)
2001 Three Sisters (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
The Return of Jessie (S11E18)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Stíny minulosti (S01E08)
Time of Your Life (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Ďábelský sňatek (S01E06)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Odraz (S08E18)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
E-mail / Děsivá jízda / Tajemství rodinné hrobky / Wheezer / Neznámý pacient (S01E04)
1996 Forever (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky