foto

Christie Lynn Smith

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vikes
2016 Mother, May I Sleep with Danger? (TV film)
Rated
2015 All Hallows' Eve 2
Paging Dr. Freed (TV film)
2013 Údajný vrah
2012 Ticket Out
2011 Boy's Life, A
2010 Backyard Wedding (TV film)
Podivní
The Cursed
2009 Seduction of Dr. Fugazzi, The
2008 The Life and Death Experiences of Young Beth Byrd (studentský film)
2007 Women on Top
2005 McBride: Vylaďte si vraždu (TV film)
Yesterday's Dreams
2004 Inside Irvin
2003 Bohové a generálové
Jak to dělaj kluci
1998 USMA West Point (TV film)
1997 Rodinná tajemství (TV film)

TV seriály

2018 A Girl Named Jo (TV seriál)
2015 Počtyřech (TV seriál)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Boys of Sudworth Place (S10E08)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Bezpečný úkryt (S09E12)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
The Life Inside (S02E02)
Tráva (TV seriál)
Tráva MILF (S07E11)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Ten třetí (S02E14)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Eleventh Hour (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v cele (S02E12)
Pohotovost (TV seriál)
Umřít je hračka (S13E15)
2006 Dexter (TV seriál)
Volání krve (S01E12)
Po právu (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Blondýna ve hře (S02E04)
2005 E-Ring (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Smíření (S02E01)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Eve (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stín minulosti (S03E23)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Nebezpečná hra (S08E04)
2001 Three Sisters (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Ďábelský sňatek (S01E06)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
E-mail / Děsivá jízda / Tajemství rodinné hrobky / Wheezer / Neznámý pacient (S01E04)
1996 Forever (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Swamp Thing (TV seriál)
Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace