foto

Claudia Ohana

  • nar. 6.2.1963 (56 let)
    Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mais Forte que o Mundo - A História de José Aldo
2015 Zoom
2014 Tajemství štěstí
2013 Ďáblovy orgie a jiné zapovězené pásky Ivana Cardosa
2011 Desenrola
Novela das 8, A
1994 Erotique
1989 Kuarup
1988 Fábula de la Bella Palomera
Mystická krása
1987 Luzia Homem
1986 Longs manteaux, Les
Ópera do Malandro, A
1983 Eréndira
1982 Beijo na Boca
1981 Bonitinha Mas Ordinária ou Otto Lara Rezende
1979 Amor e Traição

TV seriály

2013 Psi (TV seriál)
2008 A Favorita (TV seriál)
2004 Da Cor do Pecado (TV seriál)
2001 As Filhas da Mãe (TV seriál)
Estrela-Guia (TV seriál)
2000 Muralha, A (TV seriál)
1997 Doktorky (TV seriál)
Zazá (TV seriál)
1995 Malhação (TV seriál)
Příští oběť (TV seriál)
1993 Fera Ferida (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)
1990 Rainha da Sucata (TV seriál)
1989 Muži se zelenýma očima (TV seriál)
Tieta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky