foto

Cecile Callan

  • nar. 25.5.1957 (61 let)
    Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Neónová říše (TV film)
Předem vinni
1988 Uninvited
1987 Kdo je ta holka
1986 Obezřetný cizinec (TV film)
Zachraňme Harryho
1982 Royal Romance of Charles and Diana, The (TV film)

TV seriály

1996 Pohotovost (TV seriál)
Vítáme miminko (S02E15)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vyzařování (S01E08)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Family Man, The (TV seriál)
Shannon's Deal (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
1985 Evergreen (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Tajemný rituál (S02E11)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Nurse (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace