foto

Adam Konowalski

  • nar. 3.8.1983 (37 let)
    Ostrołęka, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Nasza wojna (studentský film)

TV seriály

2020 Ludzie i bogowie (TV seriál)
Pierwszy wyrok (E02)
2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Pętla (S03E03)
Małe, duże kłamstwa (S03E02)
Basia (S03E01)
2012 Lekarze (TV seriál)
Nowe rozdanie (S01E02)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2009 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
2008 Wydział zabójstw (TV seriál)
Pomyłka (E11)
Glina (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2006 Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 25 (S02E25)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky