foto

Magdalena Popławska

  • nar. 1.1.1980 (40 let)
    Słupsk, Województwo pomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nitro
Rain
2018 53 válek
Podatek od miłości
2017 Panický záchvat
Reakcja łańcuchowa
2016 Jsem vrah
2015 Hiszpanka
Król życia
2014 Slib
2012 Dívka ze skříně
2011 Strach z výšek
2010 Mezi dvěma ohni
Prosta historia o miłości
2009 Nula
2008 0_1_0
2007 Ballada o Piotrowskim
Benek
2005 Dokonalé odpoledne

TV seriály

2020 Osiecka (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2019 Diagnoza (TV seriál)
Epilog (S04E14)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
další epizody (13)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (22)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2016 Pakt (TV seriál)
Układ (S02E06)
Spisek (S02E05)
Rozłam (S02E04)
další epizody (6)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Krąg czułości (E13)
Komitet rodzicielski (E12)
Olga wychodzi za mąż (E11)
další epizody (13)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 2 (S02E02)
2014 Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Zakazany owoc (S04E10)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (20)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 33 (S03E33)
Epizoda 28 (S03E28)
Epizoda 23 (S03E23)
další epizody (7)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (12)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (11)
Usta usta (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (25)
2009 39 i pół (TV seriál)
Wirus anarchii (S02E12)
Dirty Trick (S02E11)
Brazileiro (S02E10)
další epizody (10)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Katastrofa (S01E12)
Nowa droga życia (S01E10)
další epizody (12)
2007 Ekipa (TV seriál)
Cena życia (E13)
Honor i intuicja (E10)
Ucieczka (E08)
další epizody (5)
Glina (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2006 Mrok (TV seriál)
Temida (E08)
Król życia (E07)
Doskonały plan (E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2016 Łowcy miodu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky