foto

Vladimír Kučera

  • nar. 3.4.1947 (70 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Der Lebensborn - Pramen života
1979 Drsná Planina

Dokumentární

2015 Zvláštní znamení touha (TV seriál)
2012 Sbohem Československo (TV seriál)

TV pořady

2008 Historie.cs (TV pořad)
2006 Politické spektrum (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1989 Blázni a děvčátka - kniha

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2007 Neznámí hrdinové (TV seriál)

TV pořady

2008 Historie.cs (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace