Reklama

Reklama

Krásný ztráty

(pořad)
Talk-show
Česko, 2000, 498x25 min

Kamera:

Martin Čech

Hudba:

Michal Prokop

Účinkují:

Michal Prokop (moderátor), Aňa Geislerová, Pavel Kuka, Tereza Brodská, Richard Krajčo, Dan Bárta, Květa Fialová, Vladimír Dlouhý, Vilma Cibulková (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Už od února roku 2000 vítá každý týden Michal Prokop diváky České televize při sledování pořadu, jemuž název dala jeho dnes už dvacet let stará písnička V baru jménem Krásný ztráty s textem Pavla Šruta. V únoru toho roku byli prvními hosty Michala Prokopa politik Jan Ruml a modelka Jaroslava Rytychová. Spoluautorem celé koncepce pořadu je Jan Lacina, který je i spoluautorem scénářů, má na starosti výběr a kontakt s jednotlivými hosty, spolu s Michalem Prokopem dávají dohromady dvojice a spolu hledají spojovací nit mezi jednotlivými vybranými barovými „návštěvníky“. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (82)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Michala Prokopa mám ráda jako muzikanta i jako moderátora. Všechny jeho hosty sice nemusím, ale většina je stravitelných, ba i příjemných. A ty příjemné (nedávno třeba Markétu Irglovou+Laca Decziho) nevyděsí, nezesměšní (jako někteří jiní moderátoři), ale naopak přiměje povídat i o osobních věcech. Trochu mi vadí, že se mu tam občas derou i politici a on s nimi nevyrazí dveře. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Milan Lasica — Jiří Stránský Vlasta Chramostová a Vlastimil Třešňák, František Filip  Radůza s Šimonem Ornestem  Karel Šíp Jaroslavem Uhlířem  Jiří Tichota (Spirituál kvintet) — Radoslav Gipsy Banga  Krásný ztráty Hadrbolcová-Issová ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Prokop je nejen velmi dobrý zpěvák, ale i moderátor. Nenásilnou formou komunikuje se svými hosty, která nechává si zajímavě povídat. Prokop nevystupuje vlastně v roli moderátora, ale spíše v roli skutečného barmana, s kterým si můžete, ale nemusíte povídat, neboť jste dva, když se snesete, můžete hovořit spolu, když ne, čeká připravený barman. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neměl rád Prokopa jako moderátora...vadilo mi jak svým hostům nekouká do očí a tak divně tancuje okolo nepříjemných témat. Ale...vše ostatní mě velmi bavilo. "Kontrastní" výběr hostů, celý koncept rozhovoru u baru, úvodní písniča, podoba studia...i na toho Prokopa jsem si tedy musel chtě nechtě zvyknout;-) ()

VictorMartel 

všechny recenze uživatele

Ne úplně špatné díly pořadu: 28. 10. 2005: Václav Moravec — Petr Čtvrtníček; 11. 11. 2005: Miroslav Etzler — Tomáš Etzler; 17. 3. 2006: Martin Palouš — Dušan Třeštík; 9. 2. 2009: Martin Potůček — Robert Čásenský; 30. 3. 2009: Dana Drábová — Václav Cílek13. 9. 2010: Hana Scharffová — Petr Robejšek; 20. 9. 2010: Stanislav Komárek — Mojmír Hampl; 19. 5. 2011: Jiří Přibáň — Pavel Varvařovský; 8. 7. 2011: Vladimír Dlouhý — Michal Dlouhý; 30. 5. 2012: Ivan Bartoš — Krištof Kintera; 12. 9. 2012: Vladimír Remek — Radoslav Brzobohatý; 7. 11. 2012: Pavel Kosatík — Pavel Mandys (sice Kosatík, no ale…); 24. 1. 2013: Lenka Bradáčová — Jindřich Šídlo; 30. 5. 2013: Petra Hůlová — Antonín Jaroslav Liehm (slušná Hůlová); 20. 6. 2013: Milan Zelený — Jiří Rak; 30. 11. 2013: Matěj Hollan — Ondřej Kobza ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • V pořadu Českého rozhlasu „Stříbrný vítr“ Michal Prokop zmínil, že do pořadu Krásný ztráty byli pozvaní Miloš Forman a Zdeněk Svěrák, ale nikdy neměli čas. Zdeněk Svěrák v momentu, kdy už již pořad nevznikal, řekl Michalovi Prokopovi, že teď příjde. (TomasSlach)
  • Podobný pořad již Michal Prokop v letech 1998 až 2000 připravoval pro televizi Prima. Jeho název byl Nic ve zlým a byli do něj zváni lidé, jimž společenský vývoj po listopadu 1989 změnil život. (Kmotr76)

Související novinky

Americký Oldboy

Americký Oldboy

16.04.2005

Juhokórejský temný thriller OLDBOY od uznávaného režiséra Chan-wook Parka, ktorý po svete pozbieral najrôznejšie prestížne ceny vrátane Veľkej ceny poroty v Cannes, bude mať (ako to už býva) … (více)

Reklama

Reklama