foto

Paul Baxley

  • nar. 24.9.1923
    Casper, Wyoming, USA
  • zem. 4.3.2011 (87 let)
    Palmdale, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Friendly Fire (TV film)
1978 Zero to Sixty
1973 Chlapec, který spatřil vlkodlaka
1967 The Karate Killers - a.z.
1965 Morituri
1963 PT 109
1960 All the Young Men
Desire in the Dust
Guns of the Timberland
Spartakus
1958 The Badlanders
1957 Baby Face Nelson
Bombardéry B-52
1955 Cell 2455 Death Row
The McConnell Story
1954 The Adventures of Hajji Baba
1952 The Happy Time
1949 Knock on Any Door
1948 The Black Arrow
Whiplash

TV seriály

1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)
1960 The Tall Man (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Navy Log (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
1952 I Married Joan (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1966 T.H.E. Cat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace