foto

Emma Vilarasau

  • nar. 6.4.1959 (60 let)
    Sant Cugat del Vallès, Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fossa, La
2012 Divoši
2010 Cruzando el límite
2007 Jingle Bells
2006 Mujeres en el parque
2005 Abys na mne nezapomněl
Los peces del río Leteo
2003 Las voces de la noche
Utopie
2001 Desde la ciudad no se ven las estrellas
Germanes de sang (TV film)
Holanďanův ostrov
1999 Bezejmenní
1996 Caso para dos, Un
1993 La febre d'Or
1987 Una noche en Casablanca

TV seriály

2005 Ventdelplà (TV seriál)
2003 Lugar en el mundo, Un (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)
Mirall trencat (TV seriál)
1996 Nissaga de poder (TV seriál)
1995 Secrets de família (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
1990 Sóc com sóc (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
1979 Quitxalla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace