foto

Ingo Abel

  • nar. 16.12.1966 (54 let)
    Hannover, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Gestern gibt es nicht (TV film)

TV seriály

2020 Katie Fforde (TV seriál)
Emmas Geheimnis (E41)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2008 Policie Hamburk (TV seriál)
Angst (S02E17)
2003 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Auf Liebe und Tod (E23)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Trojice pro život (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2018 Za práva žen (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky