foto

Kent King

  • nar. 5.8.1974 (44 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mucho Dinero
2013 Aftermath
2008 Aphrikan, The
2004 Hillside Strangler, The
2003 Malibooty!
2002 BraceFace Brandi
Zabijákem proti své vůli
2001 Myčka
1998 Johnny B Good
1996 Red Shoe Diaries 13: Four on the Floor

TV seriály

2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace