foto

Harald Moszdorf

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Der Streit um des Esels Schatten
1989 Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis (TV film)
1987 Hraběnka Coselová (TV film)
1983 Der Staatsanwalt hat das Wort - Zur Kasse, bitte (TV film)
1982 Emil, der Versager (TV film)
Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
1981 So viel Wind und keine Segel (TV film)
1980 Anamnese (TV film)
1979 Polizeiruf 110 - Barry schwieg (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Die letzte Chance (TV film)
Rotschlipse (TV film)
1974 Ulzana
1972 Adjutant, Der (TV film)
Januskopf
1971 KLK volá PTX: Červená kapela
1970 Smrtelný omyl
1969 Bílí vlci
1968 Tod im Preis inbegriffen (TV film)
Zlato v Black Hills
1967 Fahne von Kriwoj Rog, Die
Gefrorenen Blitze, Die
Kleiner Mann - was nun? (TV film)
Mädchen auf dem Brett, Das
1966 Spur der Steine
1965 Das Kaninchen bin ich
Karla
Nachfolger, Der (TV film)
1964 Das Lied vom Trompeter
1963 Blaulicht - In 24 Stunden (TV film)
Der Mann des Tages (TV film)
Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Karbid und Sauerampfer
1962 Blaulicht - ...Bitte um mildernde Umstände (TV film)
Die schwarze Galeere
1961 Mord an Rathenau (TV film)
1960 Pět nábojnic
1959 Těžká zkouška
1958 Der Prozeß wird vertagt
Eskadra Netopýr
1957 Kasperle reißt aus (TV film)
Tiché blesky
Čarodějky ze Salemu
1956 Thomas Müntzer
1954 Gefährliche Fracht

TV seriály

1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
Unser Mann ist König (TV seriál)
1979 Strašidla pod čertovým kolem (TV seriál)
1976 Die Lindstedts (TV seriál)
1973 Sedm afér doni Juanity (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
1966 Geheimkommando Bumerang (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)
1962 Das grüne Ungeheuer (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace