foto

Katarzyna Czapla

  • nar. 1.4.1985 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Negocjator (TV film)
2017 Botoks
2014 Służby specjalne

TV seriály

2021 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
2018 Botoks (TV seriál)
Zbrodnia (E02)
2015 Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Blondynka (TV seriál)
Nowe rozdanie (S04E01)
2014 BarON24 (TV seriál)
Ja, Baron (E26)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Sama słodycz (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Blondynka (TV seriál)
Co my o sobie wiemy? (S03E13)
Porwanie (S03E12)
Każdy ma swój krzyż (S03E11)
další epizody (5)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zagadki serca (S11E01)
2011 Na dobre i na złe (TV seriál)
Gorzka prawda (S13E38)
Wyścig o wszystko (S13E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky