foto

Catherine Butterfield

  • nar. 5.2.1958 (61 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Váš dům, náš hrad
2001 Před svatbou ne!
1999 NetForce (TV film)
1994 Ed Wood
Floundering
1979 The Ordeal of Patty Hearst (TV film)

TV seriály

1997 Fame L.A. (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Grimm (TV seriál)
Love Sick (S01E17)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Woman of His Dreams (S02E06)
A Grave Matter (S02E05)
The Vanishing (S01E20)
další epizody (4)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
On the Wings of a Dove (S01E08)
The Crossing (S01E02)
1997 Fame L.A. (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Gathering (S02E22)
The Prophet (S02E21)
The Collector (S02E20)
další epizody (11)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Cat's Claw (S02E11)
Giving Up the Ghost (S02E10)
The Curse of the Ninth (S02E09)
další epizody (21)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Undead Comic (S01E12)
Shadow Boxer (S01E11)
Ghost Bride (S01E10)
další epizody (11)
1997 Fame L.A. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace