Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 2

Recenze (261)

Papekus 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem náhodně zapnul televizi a běžel tam grimm ... sice mě to nezaujalo, ale po pár dnech mi to nedalo a stáhl jsem si první díl. A od té doby koukám na jeden díl denně (vetšinou v mhd - lepší než koukat na některé spoluobčany :). Po každém díle si řeknu, že je to hrozná ptákovina, děj je naprosto předvídatelný, ale už se těším na další díl. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Bezvadný seriál! Jako jeden z mála má opravdu stále stoupající tendenci a u posledního dvojdílu páté série jsem málem ani nedutal. Bylo to dokonalé a v rámci televizních seriálů naprosto nevídané. Škoda je, že šestou sérií se s námi Grimm rozloučil. Bylo to však nezapomenutelné a za tento počin jsem opravdu moc rád. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Věčná škoda, že tenhle seriál neběžel v televizi, když jsem byla 12-letý potěr, tehdy bych si u toho nejspíš nadšeně mastila frndu a neřešila bych, že bratři Grimmové v rakvích vzteky rotují jak v mixeru. Možná by se mi líbil sladký hlavní hrdina, možná by mě nekrkaly nejasnosti a nelogičnosti, možná by mi nevadily divné efekty, možná bych si nevšimla, že scénář jednotlivých dílů je čím dál stejný (s obměnou záporných postav), možná bych děj považovala za napínavý, zábavný, vtipný a originální. Jedno je jisté: vůbec mě průměrnost a lacinost "Grimma" netrápí, vždyť existuje spousta zajímavějších činností, než dřepět u bedny - třeba starému vyprat, pověsit, vvyžehlit a do komínku naskládat nasrávačky. 44% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dobré je, že se tvůrci ani herci neberou vážně. Námět je zajímavý, i když mu po smrti tety chybí propracovanost a vývoj. Ale jednotlivé případy jsou zatím zajímavé, návaznost na temné pohádky bratří Grimmů dobře udělaná, škoda jen nízkého rozpočtu, který neumožňuje větší triky. Nejlíp mé pocity ze seriálu popsal/a haushinkaa. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"This is the part of the horror movie where the sidekick gets it." Příběhy jsou jednoduché, nehledě na to, že efekty mohou leckomu připomenout béčkovější seriály z přelomu tisíciletí, ale je to oddechové, zábavné, prostě fajn. S přibývajícími sezónami se však "Grimm" začíná (ostatně jako většina ne příliš promyšlených seriálů) opakovat, ztrácí tempo a zamotává se sám do sebe, což mě nutí ubrat hvězdu a degradovat ho mezi průměr. ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • Postava Nicka Burkhardta (David Giuntoli) byla v seriálu obsazena jako první. Druhá postava, kterou tvůrci obsadili, byl Monroe (Silas Weir Mitchell). (BLANIK.)
  • V seriálu jsou používány pasy z České republiky, i když se celé dění odehrává v USA nebo v Rakousku. (vera35713)
  • V záběru, kdy Monroe (Silas Weir Mitchell) a Rosalee (Bree Turner) připravují dům pro příjezd malého Kelyho a Adnalind, jsou v postýlce plyšáci. Konkrétně jde o vlka a lišku. Jde o narážku na postavy Monroa a Rosalee. (Folda95)

Reklama

Reklama