Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 4
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 4

Recenze (260)

maseer2 

všechny recenze uživatele

absolutně zbytečná slátanina, která vůbec nevyužívá možný potenciál látky a postrádá tvář i logiku.. postavy jsou naprosto nezajímavé, scénář komický, efekty k smíchu a zápletky dílčí a nesmyslné.. po 4 dílech přestávám sledovat.. objektivně bych měl asi dát slabé 3*, ale 2* myslím líp vyjádří mé znechucení z toho, jaký paskvil nám tvůrci naservírovali..... ()

Roby 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí poslední řady už můžu seriál s klidem ohodnotit za vcelku nadprůměrný s vážně originálním tématem, který až na pár jedinců byl i dobře zahraný. Na vkus dnešní doby je poměrně drsný a strašidelný, ale není to nic co by vás budilo ze spaní. Osobně za nejlepší považuji konec čtvrté řady a celou pátou sérii. 83% ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"This is the part of the horror movie where the sidekick gets it." Příběhy jsou jednoduché, nehledě na to, že efekty mohou leckomu připomenout béčkovější seriály z přelomu tisíciletí, ale je to oddechové, zábavné, prostě fajn. S přibývajícími sezónami se však "Grimm" začíná (ostatně jako většina ne příliš promyšlených seriálů) opakovat, ztrácí tempo a zamotává se sám do sebe, což mě nutí ubrat hvězdu a degradovat ho mezi průměr. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

První díly na mě působily velmi dobře: originální myšlenky, sympatický hlavní hrdina, cynický kolega-hodinář. No jenže je to stejné jako s každým jiným seriálem - schéma vražda-vyřešení-bojíme se Grimma se opakuje v každém díle ve stejném pořadí. Linie s Grimmem a jeho osobním příběhem (včetně osobních problémů se šéfem a blonckou) se zastavila snad ve třetím díle. No co, i tak mě ty pohádky baví a chystám se na druhou sérii. Edit: Druhou sérii mám asi tři roky rozkoukanou a nehodlám se k tomuhle seriálu vracet. Další díly nepřináší mnoho nového. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvom rade, dúfam, že tí čo dali tomuto filmu odpad alebo nízke hodnotenie, tak videli aspoň nejaké serie. Lebo dajú sa hodnotiť aj samotne epizódy, ale keď nedopozerám väčšiu časť seriálu, tak by ma ani nenapadlo hodnotiť cely seriál, ale to som ja, nie ostatní. Po prvých častiach má seriál tiež nejako nechytil, ale vydržal som a naozaj sa rozbehol a  žiadnej epizóde som nedal menej ako 4*. Každá séria je iná a preto celkom originálna. Vždy je tu nejaký príbeh a do toho sú tu jednotlivé epizódne záblesky skoro vždy s vynikajúcimi maskami. Najlepšou postavou je Monroe a na začiatku ma ani nenapadlo, že tato postava bude v seriály tak dôležitá. Zaujímavými postavami boli aj Juliette a Adalinde, tie si krásne vymieňali úlohy. A to Adalind som nemal rad, ale v posledných sériách prišla celkom pozitívna zmena. A najlepšou vedľajšou postavou bol Meisner, len škoda, že tam nemal viacej priestoru. Tak lúčim sa s ďalším fajn seriálom, tu som skončil, ale zato inde začnem... ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • V seriálu jsou používány pasy z České republiky, i když se celé dění odehrává v USA nebo v Rakousku. (vera35713)
  • Tvor nebo postava, která se objevuje po úvodní sekvenci titulků, je Monroe (Silas Weir Mitchell), přeměněný na Blutbada. (Nevka)

Reklama

Reklama