foto

Heinz Lyschik

  • nar. 8.8.1938
    Leipzig, Sachsen, Německá říše
  • zem. 13.10.2004 (66 let)
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Stilles Land
1979 Blesky nad Mexikem
1977 Polizeiruf 110 - Die Abrechnung (TV film)
1972 Die Ballade von der Geige (TV film)
1969 Der Rubin (TV film)
1968 Ein Krug mit Oliven
1964 Mohr im Hause der Kreuzspinne (TV film)
1963 Jednou v létě
1962 Das hat mit Liebe nichts zu tun (TV film)
Umělcem s překážkami
1961 Fritzchen Spurtefix und die Paddler
1958 Ein Mädchen von 16 ½

TV seriály

2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Bewährungsprobe (S03E06)
1995 Stefanie (TV seriál)
1988 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ohne Wenn und Aber (E126)
1982 Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
1977 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Die Zechtour (E53)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Strafversetzt (E17)

Divadelní záznam

1975 König Jörg (divadelní záznam)
1967 Die verzauberten Brüder (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Märchenzirkus (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky