foto

Erica Camarano

  • nar. 11.8.1983 (36 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Every Time I Die
2016 From Nowhere
2013 Green Eyes
2007 Liberty Kid

TV seriály

2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Gotham (TV seriál)
The Anvil or the Hammer (S01E21)
Graceland (TV seriál)
The Wires (S03E11)
Master of Weak Ties (S03E10)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
The Island (S03E08)
2013 Hostages (TV seriál)
2011 Nightwing: Escalation (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Dokumentární

2015 Audition

Host

TV pořady

2014 Matky stvůry: mateřská soutěživost (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky