Reklama

Reklama

Hostages

(seriál)
USA, (2013–2014), 10 h 37 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Toni Collette, Tate Donovan, Rhys Coiro, Sandrine Holt, Quinn Shephard, Dylan McDermott, Billy Brown, Mateus Ward, Jim True-Frost, Lola Cook, Larry Pine (více)
(další profese)

Epizody(15)

Obsahy(1)

Dr. Ellen Sanders (Toni Collette) je výborná chirurgička, ktorá sa zamieša do nebezpečnej politickej konšpirácie, keď jej rodinu unesie a drží ako rukojemníkov bývalý agent FBI Duncan Carlisle (Dylan McDermott). Carlisle väzní Ellen a jej rodinu uväznených v ich dome, pretože sa v zúfalstve rozhodol učiniť nesprávnu vec pre správne dôvody. Prikáže Ellen, aby zavraždila amerického prezidenta počas toho, kým ho operuje. Pomáha mu pritom skúsený tím, zložený z jeho nevlastného brata Kramera (Rhys Coiro), ktorého vernosť voči nemu čaká ťažká skúška, horkokrvného a výbušného Archera (Billy Brown), bývalého príslušníka armády s ostrým jazykom, a jedinej ženskej členky Sandrine, záhadnej posily, ktorá prichádza na poslednú chvíľu ako náhradníčka. V čase, keď je jej rodina v ohrození, čelí Ellen neriešiteľnej morálnej dileme a snaží sa zachrániť svojho arogantného manžela Briana (Tate Donovan), nie celkom nevinného syna Jakea (Mateus Ward) a tajnostkársku dcéru Morgan (Quinn Shephard). Vo vzrušujúcom súboji Ellen proti Carlisleovi s výraznými národnými i osobnými dôsledkami sa hranice medzi správnymi a nesprávnymi rozhodnutiami stávajú čoraz neprehľadnejšími. (Incantator)

(více)

Recenze (22)

resp8533 

všechny recenze uživatele

Zcela nelogické až stupidní scény, tohle není krimi ale fantasy. Pokud by to bylo krimi, tak to celé končí po 40 minutách. To si raději pusťte jednu epizodu Person of Interest, která má naprosto stejný námět, akorát nejde o prezidenta, ale o senátora. spoiler alert Děj se točí kolem rodiny doktorky, které někdo vyhrožuje, že ji pozabíjí rodinu, když prezidentovi Spojených států při operaci nepíchne jed. Tajná služba je očividně tou nejmizernější ochrankou na světě, protože doktorce se do domu nastěhují násilníci den před operací, k prezidentovi se jí podaří pronést jed skrytý ve rtěnce a ještě zvládne zaměnit nějaký lék za heparin. A neohrožená doktorka za použití heparinu oddálí prezidentovu operaci o dva týdny a na vlastní pěst tak vzdoruje útlaku s cílem zachránit prezidenta. spoiler alert ()

Avari.73 

všechny recenze uživatele

Tempo je pomalé, spíše dialogové, ale nikdy jsem se překvapivě zásadně nenudil. Přesto seriál nijak nevyčnívá. Nedokáže strhnout akcí, ani ohromit zápletkou. Je takový nijaký. Tím největším plusem jsou slušní herci s dominujícím Dylanem. Pokud Vás tedy baví konspirační seriály, tak zde se budete cítit polosytě. Mnohem lepší dojem jsem měl například z vynikajícího, ale nedoceněného Vanished, jemuž ubližuje právě násilně ukončený vysílání po třinácti dílech. Ale během nich dokáže připoutat k obrazovce a přibližně v polovině předvede to, na co má koule málokdo, snad naposledy jen Homeland. O 24 hodinách nemluvě. Hostages tedy vyznívá jako solidní, ale průměrná televizní zábava, jejíž rozpočet byl buď sakra nízký, nebo se prachy rozdělily jinam… Za zhlédnutí to tedy stojí, jen nečekejte, že se Vám seriál udrží v povědomí déle než pár dní. Rozhodně jsem z něho neměl neklidné spaní. http://soundtracky-recenze.blogspot.cz/2014/01/hostages-serialova-recenze.html ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Ačkoli zatím není děj překvapivý, rozehrané je to slušně a charismatický Dylan McDermott je schopný tuhle napínavou podívanou utáhnout. Pilot - 70% Samotnou mě překvapilo, že se tvůrcům podařilo i v dalších dílech servírovat svižnou podívanou plnou menších či větších zvratů. Díky tomu je divák stále udržován v napětí, co se stane v příštím okamžiku, aniž by měl pocit, že je příliš tlačeno na pilu šokujícími a těžko uvěřitelnými twisty. Na rozdíl o jiného remaku izraelského seriálu ale nemá Hostages takový tah na branku jako Homeland a jedna patnáctidílná série je pro něj víc než dost. I tak začal být ke konci monotónní a ani nějaké ty dějové zvraty už tomu moc nepomohly. A samotný závěr se stal bohužel jen přehlídkou klišé a patosu, což je vzhledem k předchozí podívané trochu škoda. 1. série - 70% / Poznámka: Další řady už se nedočkáme, což je dobře. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Veľmi priemerný, častokrát nelogický scenár. Zúfalo nevhodné obsadenie Tatea Donovana ku Toni Collette (ani na sekundu som im neveril, že sú manželia). Nezaujímavé bočné dejové linky dcéry a syna (jedna skrýva tehotenstvo a druhý díluje drogy) - už teraz vám môžem garantovať, že tieto linky nebudú nikam viesť. Dylan McDermott má hádam len jeden nemenný výraz a nevie uniesť dramatickú scénu. Toto nie je 24 ani náhodou. Najzaujimavejšie bude teda sledovať všetky tie scenáristicky vykonštruované kľučky a výhybky, ktorými sa tento námet udrží pri živote počas 15 dielov. ()

andrej2000 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem narazil na projekt, který ve mně něco zanechal. Po výborném Dexterovi, přišly Hostages. I když kolegové se s hodnocením drží při zemi, z mé strany dávám 4*. Toni Colletovou nezapomenu z Muriel se vdává, a zde se ukazuje jako rafinovaná žena mnoha tváří, která se nebojí ničeho. Jejím hlavním nepřítelem je charizmatický Dylan McDermott, kterého si všichni pamatujeme z první sezóny American Horror Story... ()

Galerie (83)

Zajímavosti (1)

  • Ve 14. epizodě 1. série ve scéně, kdy se Duncan (Dylan McDermott) s Kramerem (Rhys Coiro) snaží osvobodit Duncanovu manželku a dceru z domu č. 35 v ulici Saratoga Drive, kde je má držet plukovník Blair (Brian White) jako pojistku, jedou v autě s poznávací značkou FDG D03. V další scéně se Archer vloupává do auta s poznávací značkou 17 CD63, pravděpodobně Kramerova, a při jeho prohledání se podívá i do historie navigace. Jako jednu z navštívených adres můžeme vidět právě 35 Saratoga Drive, což je ale nemožné, protože Kramer ani nikdo jiný z týmu na této adrese předtím nebyl. (Anyk)

Reklama

Reklama