foto

Bartłomiej Nowosielski

  • nar. 15.10.1979 (40 let)
    Łódź, Polsko

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chłopcy z motylkami

TV seriály

2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
2016 Na noże (TV seriál)
2015 Prokurator (TV seriál)
Uwikłani (TV seriál)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Sama słodycz (TV seriál)
2013 2XL (TV seriál)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Przyjaciółki (TV seriál)

Galerie (15)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky