foto

Dorota Rubin

  • nar. 19.10.1979 (39 let)
    Białystok, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 7 (E07)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 5 (S08E05)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Grejpfruty i mandarynki (E08)
Rodzinny sekret (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace