foto

Marta Ścisłowicz

  • nar. 2.5.1984 (35 let)
    Tychy, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1800 gramów
2018 Milost
Trenérova dcera
2017 Nazywam się Julita
2011 Noc plná zázraků
2007 Warszawianka

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 13 (E13)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 2 (S06E02)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Terapia (S02E02)
Szansa (S01E13)
Kogo kocham, kogo lubię... (S01E12)
další epizody (4)
Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
Ojciec i syn (S02E09)
Bohater roku (S02E08)
další epizody (10)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Klub śpiących matek (E09)
Grejpfruty i mandarynki (E08)
Apetyt na miłość (E07)
další epizody (6)
Prokurator (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Strażacy (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 8 (S03E08)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (8)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 7 (S01E07)
Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Nadzieje i obawy (S05E11)
Każdy ma swojego wroga (S05E10)
další epizody (15)
2013 Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
další epizody (18)
Czas honoru (TV seriál)
Paczka z Berlina (S06E05)
2012 Lekarze (TV seriál)
W ostatniej chwili (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace