foto

Dorota Rubin

  • nar. 19.10.1979 (41 let)
    Białystok, Polsko

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Motyw (TV seriál)
Zawsze warto (TV seriál)
2018 Ślad (TV seriál)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Niania w wielkim mieście (TV seriál)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
2010 Usta usta (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky