foto

Marta Dobecka

  • nar. 9.5.1985 (34 let)
    Wysokie Mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 14 (E14)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Blaszany orzełek (E04)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 1 (S07E01)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Nie daj mi odejść (S02E06)
Daleko, blisko (S02E01)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace