foto

Nicholas Lyndhurst

  • nar. 20.4.1961 (57 let)
    Emsworth, Hampshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Spojené království
2006 The Children's Party at the Palace (TV film)
2005 Lassie
2000 Butterflies Reunion Special (TV film)
Thin Ice (TV film)
1999 David Copperfield (TV film)
1996 Gulliverovy cesty (TV film)
1993 Příliš vydařený útěk (TV film)
1986 Banditi nebe
1983 Bullshot
1979 Father's Day (TV film)
1976 Peter Pan (TV film)
1973 Bequest to the Nation, A

TV seriály

2010 Rock & Chips (TV seriál)
2007 After You've Gone (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1990 Piglet Files, The (TV seriál)
1986 Two of Us, The (TV seriál)
1984 Round and Round (TV seriál)
1983 It'll All Be Over in Half an Hour (TV seriál)
Michael Barrymore (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 To Serve Them All My Days (TV seriál)
1978 Butterflies (TV seriál)
Going Straight (TV seriál)
Spearhead (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 The Prince and the Pauper (TV seriál)
1975 Anne of Avonlea (TV seriál)
1974 Heidi (TV seriál)
1973 The Tomorrow People (TV seriál)

Dokumentární

2002 Story of 'Only Fools and Horses....', The (TV film)

TV pořady

1991 Comic Relief (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)
1987 Grand Knockout Tournament, The (TV pořad)
1984 Lenny Henry Show, The (TV pořad)
1977 Our Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace