foto

Erlend Kristoffersen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (TV film)
Arne Dahl: Himmelsöga (TV film)
Arne Dahl: Mörkertal (TV film)
2012 Kiruna-Kigali
2007 Lucky Blue
2006 Små mirakel och stora
1935 Valpuržina noc

TV seriály

2021 Jägarna (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
Episode 2 (S02E02)
2020 Mladý Wallander (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 3 (E03)
2019 Restaurant (TV seriál)
Avgång (S03E04)
Crème de la crème (S03E03)
VIP (S03E02)
další epizody (4)
2018 Rig 45 (TV seriál)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 2 (S02E02)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Osudný den (S05E08)
Vraždy na konci ulice (S05E07)
2003 Berglunds begravningar (TV seriál)

Dokumentární

2011 Gerillasonen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky