foto

Cassie Jaye

  • nar. 1.5.1986 (33 let)
    Fort Sill, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Insignificant Celluloid
2008 Your Name Here
2007 Cosmic Radio
Santa Croce
The Greatest Show Ever
Unfortunate, The
2006 50 tablet

TV seriály

2006 Vincentův svět (TV seriál)
Vetřelec (S03E03)
O.C. (TV seriál)
The Heavy Lifting (S03E15)
Alias (TV seriál)
Existuje jediná Sydney Bristowová (S05E12)
2005 Vincentův svět (TV seriál)
Vila (S02E03)

Dokumentární

2019 Hoaxed
2016 The Red Pill
2010 Daddy I Do

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 The Red Pill

Střihačská filmografie

Dokumentární

2016 The Red Pill