foto

Maxim Genčev

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dyakon Levski
2012 Jigsaw Puzzle
2009 Thor: Kladivo bohů (TV film)
2007 Beowulf a Grendel (TV film)
2006 Supervoják SS (TV film)
2004 Dračí bouře (TV film)
Mise (TV film)
Pod kontrolou
Spartakus (TV film)
2003 Peklo
Vysvobození
2002 Narušitel (TV film)
Python 2
Rapsodiya v byalo
2001 Král Galů
2000 Dokonalost mysli
U.S. Seals
1999 Východ-Západ
1995 Dravec

TV seriály

1997 L'avvocato delle donne (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)

Režijní filmografie

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace