Reklama

Reklama

Dračí bouře

(TV film)
  • USA Dragon Storm (více)

Obsahy(1)

Král Fastrad je potrestán, když jeho Říši temnoty napadnou hvězdní draci. (Alespoň tak to vidí jeho poddaní. Draky podle nich poslal na Fastrada všemohoucí Velký Dragon, který se už nemohl dívat na plenění krajiny a týrání lidí). Fastrad však neváhá a požádá o pomoc panovníka seousední Říše slunce, krále Wednesburyho. Ten zformuje skupinu bojovníků. Silas, Remmegar, Ling, Nessa, Theldag a Medina tvoří tým vyvolených, kteří mají ochránit obyvatele před dalším útokem hvězdných draků... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

tom88 

všechny recenze uživatele

No po troch, či štyroch rokoch som zohnal tento film a pozrel som si ho s dúfaním, že bude mať akú takú úroveň a nesklame ma na plnej čiare a že tie percentá sú tu neprávom. Chyba. Nemal som mať také očakávania. Je to naozaj príšerné, stále som premýšlal nad tým, že kde prižmúrim oko a dám dve hviezdičky, ale to proste nejde. Obsah, dej je úplne príšerný a primitívny. Žiaden scenár a bez normálnych nápadov. Herci taktiež nula bodov. Strih, kamera, nasvietenie sú veľmi podpriemerné. Jediné, čo tu má akú takú úroveň sú draci, ktorí boli na úroveň filmu spravený nadpriemerne, teda skôr dostačujúco. Je to jediný klad filmu a preto dávam jednu hviezdičku. Je to zmarený film o drakoch. Veľká škoda, lebo dračie námety ja veru môžem. 22% ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý, lepší příklad toho, jak si podkopávat nohy by člověk hledal asi marně. Když je ve filmu řečeno, že draka dokáže zabít JEDNA PŘESNĚ MÍŘENÁ STŘELA do SRDCE a potom jednomu drakovi prostřelí horní čelist (ale pozor na ocasy draků... ocasy žijí svůj vlastní život). Nebo ještě jedna dobrá rada pro všechny: Kdyby na vás běžela nějaká šelma, ta šelma má jediný jasný cíl - sejmout vás a jenom vás- tak nejchytřjší taktika je čekat, až bude od vás šelma vzdálená 5 metrů a potom začít zdrhat............ že by to nikdo z vás neudělal???? To znamená, že jste banda kreténů, kteří nikdy nečetli příručku "Přežij v divočině" od Stephena Fursta. Nene, tohle je prostě naprostá zhovadilost... režisér a scénárista by si měli navzájem lisknout. Ale zase... ta princezna měla pekné středověké kalhotky :) Ruku na srdce.. tohle film nezachrání. ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuto ja presne hovorím fajn strávený víkend pod širákom na zrúcaninách. V piatok sa každý z partie spije pod obraz a v sobotu padne prvá klapka. Každý z nás to dobre pozná, že s nejakým tým promile v krvi sme najkrajší, najvýrečnejší a naša artikulácia je rovná profesionálnemu motivačnému rečníkovi. Tak isto hanba a súdnosť ide s počtom pohárikov niekde do večných lovíšť. Jedine takto sa dá vysvetliť prečo sa vzhľadovo najškaredší herci, akí sa kedy postavili pred kameru nechali nahovoriť na tento počin. Bezhlavé pobehovanie po lese a efektné šermiarske súboje s jedinou podmienkou: bezpečnosť nadovšetko, dávajú filmu až mystický nádych. Samozrejme že mystiku si vychutná divák jedine v rovnakom stave ako boli herci. Mám rád béčka, mám rád až detské efekty, ale to, že každá mŕtvola vo filme musela horieť bolo silné kafé už aj na mňa. Pre podobne šialených ľudí ako som ja ďaľší klenot do dračej bé zbierky, pre serióznosťchtivých divákov 104 minút utrpenia. Bacha! Film síce trvá 104 minút, následná terapia však dlhšie. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je pozoruhodný jeden detail. Všechny lidi, co ve filmu hoří (a že jich tam hoří hodně), zachvátí plameny vždycky jen na zádech. Nejspíš nezbyly peníze na lepší kaskadéry. Nezbyly ani na komparz, protože celé království se skládá ze čtyř strážných a šesti poddaných. Vlastně nezbyly ani na lokace, jelikož místo hradu použili zříceninu a jeskyně je z polystyrenu (pozor, s tím polystyrenem si nedělám srandu.......... dobře, možná jim trochu křivdím - byl to karton). ()

defagoo 

všechny recenze uživatele

Nářez! Větší kRáVoViNa se najde jen ztěží. Neotřelá podívaná se odehrává v chudém království, kterému panuje John "Gimli" Rhys-Davies - po Pánovi Prstenů se asi fantasy nemohl nabažit... V hlavní ženské roli bývalá Playboygirl Angel Boris, do ní zamilovaný "Lovec", který trochu připomíná Aragorna, číňan, kouzelník a další postavičky jsou členy skupiny, která musí zlikvidovat pět draků a zachránit krále od jiného krále. 2 hvězdičky dávám proto, že je to celý tak moc trapný až je to vlastně vtipný. Pokud jste viděly Robot Monster nebo Plan 9 from Outer Space, víte o čem mluvím... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Film vstoupil ve známost jako nejsledovanější snímek televize Sci Fi Channel, který byl od jejího vzniku vysílán. Premiéru sledovalo přes tři miliony diváků. (Terva)

Reklama

Reklama