foto

Bob Haney

  • nar. 15.3.1926
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 25.11.2004 (78 let)
    La Mesa, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Mladí Titáni do toho!: Ve filmu - komiks
2017 Mladí Titáni: Jidášova smlouva - komiks
2016 Liga spravedlivých vs Mladí Titáni - komiks
2007 Mladí Titáni v Tokiu - komiks

TV seriály

2011 New Teen Titans (TV seriál) - komiks

Scenáristická filmografie

TV seriály

1986 Silverhawks (TV seriál)
1985 Hromkočky (TV seriál)
1968 The Batman/Superman Hour (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace