Reklama

Reklama

Liga spravedlivých vs Mladí Titáni

  • USA Justice League Vs. Teen Titans
Trailer

Liga spravedlivých je napadena Legií zkázy při slavnostním otevření nové centrály. Do Wizarda vstoupí jakási temná síla a Lize spravedlivých dá velkou práci, než ho přemohou. Podivného démona vyženou z jeho těla až poté, co se do boje zapojí i malý Robin. Batman i ostatní však pro jeho akci nenachází pochopení, a tak je Robin odvezen do internátu, kde jsou v učení mladí lidé s nadpřirozenými schopnostmi. Robin je uražený a netouží se bavit s ostatními chlapci. Když se s nimi začne prát, s přesilou mu pomůže čarodějka Raven. Robin a Raven se pomalu sbližují. Zatím Batman a Cyborg zjišťují, co je to za podivnou sílu, která se jim postavila do cesty. Je to mimozemský démon Trigon, který se chystá ovládnou Zemi. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Při té celkové bídě, která teď na půdě komiksových animáků vzniká, je tohle třeba přeci jen ocenit. Robin je samozřejmě klasicky otravný, jako v předchozích snímcích z posledních dvou let ( Son of Batman a Batman vs. Robin ) a ten taneční souboj na pouti by si sám o sobě zasloužil odpad!, ale dobré vykreslení Raven a solidní a hlavně neokoukaný záporák Trigon to celé táhnou nahoru. Jinak musím poznamenat, že kostým Starfire je jak z nějakého pornofilmu a při střetu s posedlou Wonder Woman každou chvíli čekáte (doufáte?), jestli jí někde něco nevypadne, ehm. Nevím jestli je tohle úplně cesta, jak učinit Teen Titans populárnějšími, spíš bych se zaměřil na odstranění otravnosti a infantilnosti některých postav (přestože samozřejmě cílovka je mládež). ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jedna s tých slabších častí Justice League. A asi preto lebo tu máme pribalený balíček Teen Titans, ktorý neviem prečo tu je, keď som si ho nepredplatil. Škoda, čo už. Mladý skratka neťahajú tak ako starý a ani nie sú tak zaujímavý. Síce nemôžem povedať, že by zaujímavý neboli, pretože som sa až tak nenudil, ale aj tak som trošku sklamaný pretože, som sa tešil na partu okolo Batmana a dostal som partu teenagerov okolo Robina, ktorý dostáva čoraz viac priestoru, či už tu alebo v Batmanových solovkách (Son of Batman, Batman vs. Robin, Batman: Bad Blood). 70% - 3* ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Asi moje první setkání s Teen Titans a až na strašlivě nesnesitelného Robina (Damiana) to bylo dost fain. Akorát nechápu, kdo je cílovka - humor Titanů celkem dětský, některé scény přitom strašidelné (nejen peklo ale i přeměna JL) a některé až moc sexuální (vlastně cokoliv se Starfire). Nejzajímavější postava Raven - snad ji ještě někde potkám. 7/10 ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Vôbec nerozumiem, prečo DC doja tieto dve série, ktoré sa tu stretli: novú Justice League, ktorá je len o prázdnej videohernej akcii a trápneho Damiena/Robina, ktorý dostáva už svoj štvrtý film a vážne konkuruje postu najotravnejšia komiksová postava ever. Je to hrozne preplácané, úplne definícia too much of a good thing. Ak by sa vyhodila Justice League a Titani a ostala by len coming-of-age story Raven, ktorá objavuje/konfrontuje sa so svojou minulosťou, bolo by to skvelé. Takto je tu pomaly viac postáv ako minút a efekt je minimálny. A nechápem, kto je tu cieľovka. Mnohé scény (lunapark) sú strašne detinské, napriek tomu je tu kvantum sexy scén, násilia a pre 10 ročné deti relatívne strašidelných scén. PS: Ale zase kto by nechcel sexy učiteľku ako Starfire. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Další slušná DC Animated rubačka k odreagování, akorát se obávám, že se mi to pomalu všecko začíná trošku slejvat. Kam ale do podobného žánru procpat originalitu, že? Těžko. Nikam. Se Sebevražednou četou to ale před pár lety určitě šlo, tak kam se poděla snaha? P.S. Tanenční scéna tragická a totálně nevhodná, divákům už vážně není dvanáct let, co to bylo..? ()

Galerie (114)

Zajímavosti (2)

  • Na comic conu v San Diegu bylo oznámeno pokračování/spin-off nazvané Teen Titans: The Judas Contract. (Caszidy)
  • Film je volně inspirován komiksem "New Teen Titans: Terror of Trigon". (Caszidy)

Reklama

Reklama