foto

Pierangeli Llinas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Salome Endless Love
2012 Carmen G
2009 Dvojí hra
2007 Spider-Man 3
2006 Vášeň v tanci
1988 Pero sigo siendo el rey
1976 Černý korzár
1975 Zwei Teufelskerle auf dem Weg ins Kloster

TV seriály

1998 Fuego verde (TV seriál)
1997 Pandillas guerra y paz (TV seriál)
1996 Candela (TV seriál)
1980 Buenos dias, Isabel (TV seriál)
1979 Estefanía (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Salome Endless Love

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Salome Endless Love

Producentská filmografie

Filmy

2012 Carmen G

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Carmen G

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace