foto

Tite Kubo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2020 Burn the Witch - komiks
2018 Bleach - komiks
2006 Gekidžóban Bleach: Memories of Nobody - komiks
2005 Bleach: The Sealed Sword Frenzy - komiks

TV seriály

2012 Bleach (TV seriál) - komiks
Kawariyuku Rekishi, Kawaranu Kokoro (E366) - komiks
Ichigo tai Ginjō! Daikōshō no Himitsu (E365) - komiks
Zettai Zetsumei!? Kioku o Hasamareta Byakuya (E364) - komiks
další epizody (12)
2011 Bleach (TV seriál) - komiks
Ichigo tai Ginjō, Gēmu no Kūkan e (E354) - komiks
Ichigo, Furuburingu o Tsukaikonase! (E353) - komiks
Tsukishima, Kyōshū! Bōgaisareta Shugyō (E352) - komiks
další epizody (52)
2010 Bleach (TV seriál) - komiks
Saigo no Getsuga Tenshō!? Ichigo no Shugyō! (E302) - komiks
Ichigo, Sen'i Sōshitsu!? Gin no Omowaku! (E301) - komiks
Urahara Tōjō! Aizen o Soshi se yo! (E300) - komiks
další epizody (51)
2009 Bleach (TV seriál) - komiks
Yami no Rekishi! Saikyō no Shinigami, Tanjō (E251) - komiks
Sono Otoko - Kuchiki-ke Yue ni (E250) - komiks
Senbonzakura Bankai! Gensei no Kōbō (E249) - komiks
další epizody (51)
2008 Bleach (TV seriál) - komiks
Saikō no Karada!? Noitora o Kire (E200) - komiks
Seitan, Yomigaeru Zaeruaporo (E199) - komiks
Futari no Kagakusha, Mayuri no Wana (E198) - komiks
další epizody (46)
2007 Bleach (TV seriál) - komiks
Rukia to Kaien, Kanashimi no Saikai (E154) - komiks
Akuma no Kenkyū! Zaeruaporo no Takurami (E153) - komiks
Ichigo Hangeki! Koitsu ga Ore no Bankai da (E152) - komiks
další epizody (46)
2006 Bleach (TV seriál) - komiks
Shinigami VS shinigami! Bōsō suru Chikara (E99) - komiks
Gekitotsu! Zaraki Kenpachi VS Ichinose Maki (E98) - komiks
Hitsugaya Shutsugeki! Mori no Naka no Teki o Kire! (E97) - komiks
další epizody (46)
2005 Bleach (TV seriál) - komiks
Shūketsuseyo! Saikyō no Shinigami Shūdan (E62) - komiks
Aizen, Tatsu! Osorubeki Yabō (E61) - komiks
Zetsubō no Shinjitsu, Furiorosareta Kyōjin (E60) - komiks
další epizody (49)
2004 Bleach (TV seriál) - komiks
Hana to Horō (E13) - komiks
Yasashii Migiude (E12) - komiks
Densetsu no Kuinshī (E11) - komiks
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky