foto

Aelrun Goette

  • nar. 6.7.1966 (54 let)
    Berlín, Nemecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Atempause (TV film)
2016 Tatort – Wofür es sich zu leben lohnt (TV film)
2015 Im Zweifel (TV film)
2012 Ein Jahr nach morgen (TV film)
2009 Keine Angst (TV film)
2008 Tatort - Der glückliche Tod (TV film)
2005 U ledu
1999 Zug der Wünsche (studentský film)

TV seriály

2011 V podezření (TV seriál)
Die elegante Lösung (E17)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2003 Die Kinder sind tot
1997 Ohne Bewährung - Psychogramm einer Mörderin (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Tatort – Wofür es sich zu leben lohnt (TV film)
1999 Zug der Wünsche (studentský film)

TV seriály

2002 V podezření (TV seriál)

Dokumentární

2003 Die Kinder sind tot
1997 Ohne Bewährung - Psychogramm einer Mörderin (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky