foto

Francisco Avendaño

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bez návodu
2009 Amar a morir
1990 Deathstalker IV: Match of Titans - a.z.
1988 Deathstalker III – Nájezdníci z pekla
1984 El sinvergüenza

TV seriály

2019 Preso No. 1 (TV seriál)
2017 Slepá láska (TV seriál)
2016 El hotel de los secretos (TV seriál)
Un camino hacia el destino (TV seriál)
2015 Lo imperdonable (TV seriál)
2013 Gossip Girl: Acapulco (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
Terminales (TV seriál)
2006 Amar sin límites (TV seriál)
2004 Rebelde (TV seriál)
2002 Clase 406 (TV seriál)
Las Vías del Amor (TV seriál)
2001 Cómplices al rescate (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
Osudová láska (TV seriál)
Ramona (TV seriál)
1999 Infierno en el Paraíso (TV seriál)
Tres mujeres (TV seriál)
1998 Právo na lásku (TV seriál)
1993 Sueño de amor (TV seriál)
1990 Balada por un amor (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1984 Tú eres mi destino (TV seriál)
1982 En busca del paraiso (TV seriál)
1979 Aprendiendo a amar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky