foto

Pavel Novikov

  • nar. 12.8.1971 (47 let)
    Murmansk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Linija ogňa
2008 Učitěl muzyki (TV film)
2006 Čelověk bezvozvratnyj
2005 Ně chlebom jedinym

TV seriály

2018 Iščejka 2 (TV seriál)
Oborvannaja melodija (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Margarita Nazarova (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Kosti (TV seriál)
2014 Polosa otčužděnija (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Slabaja ženščina (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Opasnyje kanikuly (S01E03)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
2011 Format A4 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Podkidyš (S01E19)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Medvežij ugol (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
2001 Krot (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mnogaja leta (S01E27)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace