foto

Brian Sacca

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Buffaloed
2017 Don't Mess with Julie Whitfield
Hickey
Kong: Ostrov lebek
Mammoth
2015 Band of Robbers
Deb a noc oživlých mrtvol
2013 Králové léta
Vlk z Wall Street
2012 BuzzKill
2011 Mash Up (TV film)
2010 Successful Alcoholics

TV seriály

2016 Wrecked (TV seriál)
2013 Kroll Show (TV seriál)
2010 FCU: Fact Checkers Unit (TV seriál)
2009 Single Dads (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
Transition (S01E06)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Buffaloed

TV seriály

2010 FCU: Fact Checkers Unit (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Buffaloed

Host

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace