foto

Birger Åsander

  • nar. 13.7.1909
    Gudmundrå, Västernorrlands län, Švédsko
  • zem. 17.1.1984 (74 let)
    Johanneshov, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Léto skřítků
1975 Monismanien 1995
1973 Pistolen
Smutsiga fingrar
1971 Badjävlar (TV film)
1965 Calle P.
Åsa-Nisse slår till
1964 Blåjackor
Älskande par
1963 Den gula bilen
1962 Biljett till paradiset
Nils Holgersson
1961 Änglar, finns dom?
1959 Guldgrävarna
Ryttare i blått
1958 Vi på Väddö
1957 Johan på Snippen tar hem spelet
Léto v divočně
1956 Den hårda leken
Lille Fridolf och jag
Moln över Hellesta
Píseň o červeném květu
Skorpan
Suss gott
1955 Hemsöborna
Hoppsan!
Stampen
1954 Dans på rosor
Gud fader och tattaren
Salka Valka
Storm över Tjurö
Taxi 13
1953 All jordens fröjd
Barabbas
Mästerdetektiven och Rasmus
1952 En fästman i taget
Flyg-Bom
Hård klang
Kalle Karlsson från Jularbo
Pro žhavou lásku mládí
1950 Kastrullresan
Kvartetten som sprängdes
Kyssen på kryssen
Två trappor över gården
1949 Farlig vår
Janne Vängman på nya äventyr
Lång-Lasse i Delsbo
Syn přístavu
1948 Eva
Flottans kavaljerer
Hammarforsens brus
Soldat Bom
1947 Bruden kom genom taket
Det kom en gäst
Dynamit
Livet i Finnskogarna
Onda ögon
Pappa sökes
Rallare
Ådalens poesi
1946 Ballongen
Barbacka
Bröllopet på Solö
Möte i natten
Pengar - en tragikomisk saga
Rötägg
1945 Barnen från Frostmofjället
Blåjackor
Bröderna Östermans huskors
Flickor i hamn
Rattens musketörer
Sextetten Karlsson
Sten Stensson kommer till stan
Vandring med månen
Zločin a trest
1944 Boj na severu
Flickan och djävulen
Kejsarn av Portugallien
Mitt folk är icke ditt
Narkos
Prins Gustaf
Som folk är mest
1943 Anna Lans
Bratrova žena
Elvira Madigan
I brist på bevis
Kvinnor i fångenskap
1942 Kan doktorn komma?
Rid i natt!
1941 Soliga Solberg
To je John Doe
1940 Romance
Stål
1938 Karriär
Rapsodie severu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky