foto

Kim Sulocki

  • nar. 27.6.1972 (48 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rymdresan
2014 Bamse och tjuvstaden
2013 Zločiny z vášně: Štědrý večer nastal (TV film)
2009 Scener ur ett kändisskap
2005 Aphelium
1997 Evil Ed
1984 Konsert för en sluten avdelning (TV film)

TV seriály

2019 Playa del Sol (TV seriál)
2018 Systrar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2012 Kontoret (TV seriál)
2000 NU er det NU (TV seriál)
1999 Nya tider (TV seriál)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
Hotel Oslo (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1993 Rosenbaum (TV seriál)
Målbrott (E02)
1988 Kråsnålen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky