foto

Yoshitami Kuroiwa

  • zem. 2012

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1992 Šórišatači
1991 Hiruko: Jókai hunter
1989 Ganheddo
1985 Yamashita shônen monogatari
1984 Godzilla
Sayônara, Jûpetâ
1983 Araši o jobu otoko
Loving
1982 Highest Honor, The
Highteen boogie
1981 Ostří Bushidova meče
Rengo kantai
Seishun grafiti: Sunîkâ burûsu
1980 Tobe Ikarosu no cubasa
1979 Eireitači no óenka: Saigo no sókeisen
Ógon no pátoná
1978 Blue Christmas
Cubasa wa kokoro ni cukete
Pinku redi no katsudoshashin
1977 Kyokutei tankensen Pora-Bora
Nihondžin no heso
Seinen no ki
Sugata Sanširó
1976 Aicu to wataši
Ošare daisakusen
Ózora no samurai
1975 Aoi sanmjaku
Hi no ataru sakamichi
Mechagodzilla no gjakušú
Tokkan
1974 Aoba šigereru
Okita Sódži
Shiawase
Yajû shisubeshi: fukushû no mekanikku
1973 Ningen kakumei
Nippon sanjûshi: Hakata shime ippon doko no maki
Óšó
1972 Nippon sanjûshi: Osaraba Tokyo no maki
1971 Gekidó no Šówaši: Okinawa kessen
Godzilla tai Hedorah
1970 Ezo jakata no kettó
Gakuensai no joru: Amai keiken
Gekidó no šówaši 'Gunbacu'
Jaga wa hashitta
Nippon iči no jakuza otoko
1969 Burakku comedi
Crazy no bučamukure daihakken
Crazy no daibakuhacu
Nippon iči no danzecu otoko
弾痕
1968 Kiru
Nippon iči no uragiri otoko
Wakamono jo čósen sejo
1967 Kokusai himicu keisacu: Zettai zecumei
Let's go! Wakadaišó
Nihon no ičiban nagai hi
Nippon ichi no otoko no naka no otoko
Satsujin kyo jidai
Zoku Izuko e
1966 Alps no wakadaišó
Crazy daisakusen
Nippon iči no gorigan otoko
Zběsilost
Zero faita dai kûsen
1965 Daibóken
Ereki no wakadaišó
Hjappacu hjakučú
Kemonomichi
Nikutai no gakko
Nippon či no gomasuri otoko
Samuraj
Či to suna
1964 Horafuki taikóki
Kjó mo ware ózora ni nari
Nihon'iči no horafuki otoko
Á, bakudan
1963 Dai tozoku
Křídla nad Tichým oceánem
Nippon iči no iro otoko
Sengoku yaro
Čintao jósai bakugeki meirei
Širo to kuro
江分利満氏の優雅な生活
1962 Dobunezumi sakusen
Kurenai no sora
Nippon musekinin džidai
Nippon musekinin jaró
1961 Ankokugai gekimecu meirei
Gen to fudómjó'ó
Kaoyaku akatsukini shisu
Kurenai no umi
1960 Ginza taikucu musume
Kuroi gašú: Aru sarariman no šógen
1959 Ankokugai no kaojaku
Dokuritsu gurentai
Osoru beki hiasobi
Sensuikan I-57 kofuku sezu
Songokú
1958 Rikša
Tókjó no kjúdžicu
1957 Ippongatana dohjó iri
1956 Ankokugai
Okaši na jacu
1954 Dojóbi no tenši

Dokumentární

1972 Utopia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky