foto

Pedro Rudolphi

  • nar. 15.4.1992 (28 let)
    Marbella, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Terminátor: Temný osud
The Kill Team
2018 Pasarea
2017 Despido procedente
2014 Olive Green

TV seriály

2020 La valla (TV seriál)
Madres. Amor y vida (TV seriál)
Válečná jeptiška (TV seriál)
Žalm 46:5 (E01)
2019 Vis a vis (TV seriál)
Zrada (S04E05)
2018 Vis a vis (TV seriál)
Práh bolesti (S04E03)
Útěk (S04E02)
2017 Traición (TV seriál)
2014 The Royals (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky