foto

Benji Samit

  • nar. 21.7.1984 (34 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Pokémon: Detektiv Pikachu

TV seriály

2019 One Day at a Time (TV seriál)
One Valentine's Day at a Time (S03E06)
The Tick (TV seriál)
A.E.G.I.S and You (S02E02)
2018 One Day at a Time (TV seriál)
Citizen Lydia (S02E12)
Locked Down (S02E05)
2017 One Day at a Time (TV seriál)
Hurricane Victor (S01E12)
Hold, Please (S01E07)
2013 Super Fun Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace