Reklama

Reklama

Želvy Ninja: Mutantí chaos

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (více)
Trailer 7

Kdyby nepřišli do kontaktu se záhadným zeleným slizem, byli by obyčejnými želvami z kanálu. Kdyby nepotkali zmutovaného krysáka Mistra Třísku, nestali by se mistry bojových umění a jmenovci legendárních renesančních umělců – Donatello (Donnie), Michelangelo (Micky), Leonardo (Leo) a Rafaelo (Raf). Jinak jsou to ale úplně normální teenageři, kteří milují dobrodružství a nesnášejí nudu. Té mají poslední dobou poměrně dost, protože Mistr Tříska je úzkostlivě střeží v jejich kanálovém doupěti. Má totiž celkem oprávněný strach, že by je lidi nepřijali. Jenže i sebelepší opatření má své skuliny a jednou takovou želví kluci proniknou a narazí na April, obyčejnou lidskou holku, která sní o tom, že se stane neohroženou reportérkou. Spolu s ní se rozhodnou vyrazit po stopách Supermouchy, tajemného vládce podsvětí, na kterého je policie krátká. April věří, že díky tomu konečně prorazí, a želví kluci zase doufají, že jako superhrdiny je svět snáz přijme. Nikdo z nich bohužel nepočítal s tím, že Supermoucha je obklopen armádou zmutovaných bouchačů, kteří se takových zelenáčů rozhodně neleknou. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 7

Recenze (146)

Muel 

všechny recenze uživatele

| Nickelodeon Movies | S týmto som uspokojený a výsledok mi príde dostatočne dobrý na to, aby som bol spokojný, ale v ďalšom dieli korytnačiek chcem viac osudovosti, viac emócií a hlbšie spoznávanie korytnačiek zvnútra. Tento film mi príde totiž miestami trocha plytký, nezabrdáva do živého a neriskuje dostatočne, ako napríklad tohtoročný Spider-Man a porovnavám to naschvál, pretože animácia je založená na podobnej technológii. A hej, aj tá animácia mi prišla miestami trocha pretemnelá, inak ale super. Celkovo dobré. Viac TU. | Hodnotenie: 7/10 | ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Nové Želvy Ninja jsou tak moc cool, až to většinu času spíš bolelo, než bavilo. Pubertální cílení se v jednu chvíli prostě vymklo z rukou a výsledkem je sice snaživý a vizuálně oslnivý animák, který by však kvalitám dospěle zpracovaného Spider-Man: Napříč paralelní světy nemohl být vzdálenější. Boží akce a soundtrack, víc jak 6/10 ale dát nezvládnu. Dabing verze je nightmare fuel. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Darebácká neuspořádaná kresba a přidrzlý humor slušící puberťákům, což tyhle 4 želvičky rozhodně jsou. V některých scénách se „zlými“ mutanty se podařilo vytvořit i atmosféru strachu. Takže jo, solidní animák, který není tupý ani podbízivý. SHRNUTÍ: Kdyby si Frankensteinovo monstrum dokázalo udělat kamarády, mohlo to nejenom s ním dopadnout mnohem líp. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Na tenhle snímek si musíte postupně zvyknout. Humor je tu spíš cílený na mladší publikum. Animace je dost zajímavá a v akčních scénách velice přehledná. Soundtrack je parádní a vždy parádně pasoval. Miluji želvy ninja, takže nějaký body přiletí navíc to je jasný. Jenže mě potěšilo, kolik známých mutantů se tu vyrojilo. Viděno v originále s titulky, kde byly slyšte známé hlasy. 70% ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Pokud se nebudu snažit o objektivní hodnocení, tak čistě subjektivně je to úplně na pohodu animovaný film na prázdné kino s šestiletým synkem s balíčkem kuřecích nuget. Místy vtipné (místy jen s pokusy o vtip, místy ani to ne), originálně animované (místy vizuálně přeplácané), s jasným příběhem (s nějakou velkou nestvůrou --- proč zase?). Bavili jsme se, občas zasmáli, "ty bitky byly hustý, že tati", hotovo, placáka, díky, slib splněn, byla to legrace. I já si to užil. Byl to nejlepší film roku, léta nebo tohoto měsíce, či týdne? Ne, to určitě ne. Potřebuju vidět líbačku krysy s broukem a smyčku se zvracením? Ve znuděném Hollywoodu možná potřebují, já ne. Mně by stačily solidně normální Ninja želvy s jednoduchou zápletkou a trochu lepším scénářem, co se hlášek týče. Dyk a Všechnoparty v dabingu jsou hodně slaboduché momenty. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu. (pds)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

Comic-Con čelí krizi

Comic-Con čelí krizi

24.06.2023

Je to pár dní, co pořadatel herní akce E3 oznámil, že se letošní i ten příští ročník ruší. Důvody jsou zřejmé, většina herních společností si začala pořádat své vlastní online konference, a když už… (více)

Reklama

Reklama