foto

Luboš Bíža

  • nar. 1960
    Praha, Československo
  • zem. 14.5.2011
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Případ nevěrné Kláry
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
2000 Společnice (TV film)
1999 Z pekla štěstí
1997 Žena v kleci (TV film)
1996 Eine kleine Jazzmusik (TV film)
Kolja
1991 Osudné dveře (TV film)
1990 Duch času (TV film)
1989 Klaním se, měsíci (TV film)
1980 Chvíle pro píseň trubky (TV film)
1979 Na koho to slovo padne...

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky