foto

Denis Kosjakov

  • nar. 1.5.1984 (36 let)
    Zelenograd, Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Otryv

TV seriály

2016 Ostrov (TV seriál)
2011 Zajcev+1 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Otryv
2017 Odnoklassnicy: Novyj povorot
Ženščiny protiv mužčin: Krymskije kanikuly
2016 Odnoklassnicy
2015 Pobeg za mečtoj
Ženščiny protiv mužčin
2012 Poka noč ně razlučit
2006 Sdvig

TV seriály

2016 Ostrov (TV seriál)
2014 Bratskije uzy (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Nočnaja gosťja (S01E02)
Zajcev+1 (TV seriál)
2009 Tělochranitěl (TV seriál)
Sbityj letčik (S02E01)
2008 Isajev (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Bez stracha (S02E09)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Klub (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky