foto

Cyndi Tang

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Griffinovi (TV seriál)
Stařík, co pamatuje Hitlera (S09E11)
2010 Griffinovi (TV seriál)
Welcome Carter se kaje (S09E03)
Dial Meg for Murder (S08E11)
2009 Griffinovi (TV seriál)
Spies Reminiscent of Us (S08E03)
Kdo je bez viny (S07E09)
2008 Griffinovi (TV seriál)
Láska bolí (S07E01)
2007 Griffinovi (TV seriál)
Brianova píseň (S06E02)
Peter a jeho otec (S05E10)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Zachraňte vojína Briana (S05E04)
Peterova sportovní kariéra (S04E20)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Year of Washing Dangerously (S10E09)
2005 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Smoking and the Bandit (S09E12)
Care-Takin' Care of Business (S09E09)
2004 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Girl, You'll Be a Giant Soon (S08E18)
That's What She Said (S08E10)
2003 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
New Cowboy on the Block (S08E03)
Megalo Dale (S07E10)
2002 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
My Own Private Rodeo (S06E18)
Father of the Bribe (S06E05)
2001 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Hank's Back Story (S05E19)
2000 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
What Makes Bobby Run? (S05E07)
Transnational Amusements Presents: Peggy's Magic Sex Feet (S04E23)
Rodeo Days (S04E12)
1999 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Wings of the Dope (S03E23)
A Fire-fighting We Will Go (S03E10)
1998 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
And They Call It Bobby Love (S03E02)
Junkie Business (S02E20)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Unbearable Blindness of Laying (S02E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky