foto

Cosima Schnell

  • nar. 16.1.1967 (54 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Club der einsamen Herzen (TV film)
Ein ganz normaler Tag (TV film)
2017 Ein Schnupfen hätte auch gereicht (TV film)
2009 Polizeiruf 110 - Die armen Kinder von Schwerin (TV film)
2008 Eine kleine Anekdote
Zweier ohne
2007 Listopadový muž (TV film)
2006 Kühe lächeln mit den Augen
2005 Was für ein schöner Tag (TV film)
2004 Leise Krieger
Problemzone Schwiegereltern (TV film)
2001 Die Tochter des Kommissars (TV film)
1993 Maus und Katz (TV film)

TV seriály

2019 Místo činu (TV seriál)
Kaputt (S50E21)
2018 Místo činu (TV seriál)
Familien (S49E17)
2015 Stralsund (TV seriál)
Es ist nie vorbei (E07)
2009 Místo činu (TV seriál)
Černý Petr (S40E02)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky